Priser

Vad kostar det egentligen? Det beror på en rad olika saker. Saker som hur länge ni vill jag skall stanna? Enbart vigsel och porträtt? Eller kanske satsar ni på en heldag för att verkligen fånga hela dagen som den utvecklas? Hur långt bort från Göteborg befinner ni er? Vill ni vi skall ta några extra foton innan eller efter bröllopet? Kanske även någon form av förlovningsbilder är aktuellt? Ja, som ni förstår är det en del att fundera på.

Kortfattat så börjar mina priser för bröllopsfoto på 9000SEK för ett halvdagspaket. Jag är inte ute efter att “kränga” bröllop och gå på volym här. Därmed inte sagt att jag är dyrare än andra. Jag åtar mig hellre ett mindre antal bröllop och tar mig gärna den där lilla extra tiden att lära känna Er och den omgivning ni vill jag skall föreviga. Kika gärna runt på sidan. Kolla andra bröllop jag fotat i bloggen och i min portfolio. Få en känsla. Det finns ju många fotografer att välja på nu minst sagt. Kanske inte alla som är bra eller tilltalar er dock. Eller har tid just nu för den delen. Många bra datum går snabbt. I slutändan blir det väl en kombination av magkänsla och pris antar jag. Jag vill dock ni skall veta att jag gör det här av hela mitt hjärta. Jag ger verkligen allt för er på bröllopsdagen. Det handlar om passion från min sida. Det är mer än ett jobb för mig helt enkelt. Jag ställer otroligt höga krav på mig själv och ni kan lugnt luta er tillbaka på den stora dagen i vetskap om att jag har koll på läget och kommer lotsa er igenom alla de klassiska ögonblicken ni vill föreviga men även de små händelserna där emellan. Och någonstans under dagen händer det alltid något oplanerat. Då är jag där, ger tips och agerar bollplank om så önskas. Det blir ju ofta som så att fotografen är den mest erfarna av alla på plats när det gäller bröllop. Förutom prästen då, men han ser ju bara en begränsad del av dagen.

Vad får det kosta ? Svår fråga. Alla har ju sin budget. Som fotograf hoppas man ju att det inte enbart handlar om pris. Enklast är att se detta som en investering som får lov att kosta lite tror jag. Det är inget man vill hafsa ihop eller låta nån kompis eller släkting med ny kamera utföra.

Börja med att kontakta mig. Svårare är det inte. Skriv några rader om er själva och glöm inte ange datum när ni tänkt er bröllopet. Jag är flexibel och har oftast en lösning som jag kan anpassa efter era behov och önskemål. Det gäller dock att vara ute i god tid då jag snabbt fyller upp kalendern med bokningar under säsongen. Det är också först till kvarn som gäller.

Vad gäller ev. resekostnader så är det inga konstigheter. Jag tar inte ut nåt extra utan bara den summa det faktiskt kostar att bo på hotell samt bensinpengar eller tåg/flygbiljetter. Vill ni själva fixa dessa saker är det helt ok och kanske enklast. Ni vet oftast bättre än mig vad som gäller för just ditt resemål. Alla resekostnader skall dock vara betalda för i förskott av er och biljetter tillhanda mig innan ev. resa påbörjas. Självklart tar jag inte ut några kostnader för resor i Göteborg med omnejd. Men som sagt. Kontakta mig så kan vi börja en diskussion om hur ni vill att Er dag skall bli!

Tack för besöket.