Om

201307181616008478 
Hej. Jag heter Johan och driver Brollopsfoto.com sedan 2003. Jag utför uppdrag inom bröllopsfoto i Göteborg med omnejd, men även på andra ställen i landet samt internationellt. Jag har stor erfarenhet och kunskap inom bröllopsfotografering som jag gärna delger för att just ditt bröllop skall bli så lyckat som möjligt. Stor vikt läggs vid den personliga kontakten, planering och helhetsbilden kring er som par och den miljö och bakgrund som ni vill skall förmedlas i bilderna.

Jag jobbar uteslutande med naturligt ljus, oftast utomhus, och jag använder endast den allra bästa utrustningen som finns att tillgå. Jag jobbar givetvis digitalt, men kompletterar vid behov även med analog film för den rätta känslan. Det finns alltid möjligheten att kombinera både digitala och analoga bilder.

Välkommen att ta en första kontakt med mig via vårt kontaktformulär. Gäller det prisförfrågningar och bokningar så försök vara så detaljerad som möjligt gällande datum, plats och omfattning, för att jag skall kunna ge ett så bra svar som möjligt. Skriv gärna något om er själva också. Jag svarar så snart jag kan.

Tack för besöket.